Shop

Llampat UV-BEST UV 55 2”

Prodhim Gjerman i BWT – Best Water technology

Llampat UV  përdoren si një metode efikase alterneative e eleminimit të baktereve, viruseve dhe patogjenëve nga uji. Sipas përdorimit llampat UV intalohen në hyrje të rrjetit ose mbas  filtrit për ujë të pijshëm. Ato kanë një kosto të ulët operative dhe mirëmbajtje.

Kuarc i cilesise të lartë
Dizajn kompakt që zë pak hapësirë
Të thjeshta për tu instaluar

Garancia 2 vite