Shop

Llampat UV-UV 55 1’’

Prodhim i BWT –  Best Water Technology Gjermani

– Bëjnë caktivizimin e 99.99% të baktereve

– Llampa UV të cilesise të lartë

– Dizajn kompakt që zë pak hapësirë

– Të thjeshta për tu instaluar

– Kosto të ulëta operative dhe mirëmbajtjeje

Garancia 2 vjet