Shop

Shishe Style

Prodhim i BE 

Shishe uji Style

Style është një shishe qelqi “e prodhuar në Itali” me dizajn unik.  Ajo ka 750ml kapacitet dhe një kapak mbyllës. Mund të ruhet në kuti druri projektuar posaçërisht për të.

Opsione:

E disponueshme edhe me logo të personalizuar ose pa printime.