Kontakt

Na kontaktoni për me tepër informacion rreth nesh dhe produkteve tona:

Në qoftë se keni pyetje/ paqartësi/ sugjerime, lutemi të plotësoni të dhënat tuaja dhe ekipi ynë do t’ju kontaktojë sa më shpejtë të jetë e mundur:

  (+355) 698002228

  Rr “Vangjel Noti” , ish Rrethrotullimi Shqiponja, Godina 2 katëshe. Njësia 11-14, Tiranë.

  Bulevardi “Bajram Curri”, Kompleksi “Delijorgji”

  Autostrada Tr-Dr Km7

  Rruga 28 Nentori , 165 Prishtinë , Kosovë 10130

  Pyetjet më të shpeshta:

  Si mund te kuptoj nëse uji im është i ndotur?

  Një testim bazë i ujit nga Water Boutique është falas. Caktimi i një takimi me agjentin tonë është i thjeshtë, online ose përmes telefonit. Ja se si funksionon!

  Kur dhe pse duhet te testoj ujin?

  Ju duhet të testoni ujin një here në vit për bakteret koliforme, nitratet, tretjet totale në të dhe nivelet e pH-it.  Nëse dyshoni për ndotës të tjerë si plumbi, ndryshku etj duhet të testoni edhe për ata. Në të kundërt, cilësia e ujit të rubinetit ose puseve tuaja mund të ndryshojë papritur dhe pa u vënë re nga ju. Uji mund të ketë të njëjtën shije por nuk ështëi shëndetshëm dhe i përshtatshëm për pajisjet tuaja shtepiake.

  Është i thjeshtë instalimi i një Filtri Uji për të gjithë shtëpinë?

  Teknikët tanë të Water Boutique janë të trajnuar dhe certifikuar nga inxhnierë gjermanë në entet prodhuese të këtyre sistemeve. Ata garantojnë nje instalim korrekt, të shpejtë dhe të sigurtë për këto pajisje.

  Si mund të gjejë markat më të mira në botë për Filtrimin e Ujit?

  Water Boutique është distributori eksluziv dhe pëfaqesuesi i markave më të mira botërore në fushën e filtrimit të ujit.