Shërbimet

Zgjidhjet për ujin i gjeni vetëm në Water Boutique

Water Boutique garanton menaxhimin e projektuar të montimit. Siguron një shërbim profesional të asistences teknike me stafin e tij të kualifikuar dhe me një eksperiencë 18 vjeçare për trajtimin e ujrave. Tekniket tane i nënshtrohen një programi trajnimi të vazhdueshëm nga specialistë gjermanë duke garantuar një shërbim cilësor dhe të shpejtë për klientin.

Zgjidhje në kohë reale ndaj çdo problematike të ujit.

Water Boutique ofron testime falas për ujin e shtepisë, vilës ose apartamentit tuaj. Mjafton të kontaktoni me zyrën tonë dhe menjëher ëdo ju caktohet një takim me agjentin tonë të autorizuar në shtepinë tuaj.
Të mposhtësh  fortësinë e  ujit nuk është një sfidë kaq e vështirë. Përfitimet janë thjesht të mahnitshme.  Ju do të keni nevoje vetëm për  një pajisje super cilësore dhe të gjitha problemet me lëkuren, enët e kuzhinës dhe njollat në  rroba do të zhduken. Water Boutique disponon zbutësat e teknologjisë me të mirë në botë. Ju mund të mësoni gjithcka rreth zbutësve të ujit thjesht duke vizituar sallonin tonë ose duke prenotuar një vizitë në shtepinë tuaj ku do të merrni këshillat e profesionistëve të ujit.
Kthejeni ujin e rubinetit  tuaj në ujë të pastër dhe të pasuruar me mineral magnezi. Për shijen më të mirë!
Water Boutique ofron zgjidhjen më të mirë për filtrimin e ujit në shtëpinë tuaj, apartament ose vila. Pajisjet shtepiake, kokat e dushit si dhe tubat e ujit do të mbeten gjithnjë të pastër, pa gjurmë gëlqereje. Ju do të kurseni detergjentët, shampot si dhe energjinë elektrike në nje masë të konsiderueshme. Do të keni rroba të buta me aromë të shkëlqyer, lëkure të lëmuar dhe flokë të shndritshëm.
Shërbimi i pijeve dhe ushqimit u referohet Restoranteve dhe Bizneseve të Mikëpritjes ( Hotelerisë) HORECA i cili përfshin filtrimin e ujit për Ekspresin e Kafesë, Ftohësa Pijesh Feskuese, Gatim, Makineri Akull etj. Në shumë qytete dhe fshatra  të vendit tonë uji përmban  sasi të konsiderueshme të mineraleve ngurtësues – kalcium dhe magnez. Keto minerale të ashpër shkaktojnë probleme me shijen, cilesinë e ushqimit dhe pijeve. Për më tepër, kimikatet e zakonshme si klori i  japin shije dhe erë të padëshirueshme ujit.

Shoqata Teknike dhe Shkencore Gjermane për Gaz dhe Ujë (The Deutscher Verein des Gas- und Wasserfaches – DVGW) është një Ent çertifikues i pavarur dhe i paanshëm i industrisë me seli në Bon, e themeluar që nga viti 1859. Kjo organizatë punon për të siguruar nivelin më të lartë të sigurisë dhe cilësisë në sigurimin e gazit natyror dhe ujit të pijshëm për publikun. Produktet e çertifikuara nga DVGW janë të sigurta dhe njihen në te gjithë botën. Në fushën e testimit të produktit; DVGW teston materialet, përbërësit dhe produkte në lidhje me gazin dhe ujin. Për më tepër, ky ent bashkëpunon me më shumë se 40 laboratorë testimi të njohur nga DVGW në fushën e teknologjisë së gazit, inxhinierisë elektrike, inxhinierisë mekanike, testimit të materialeve, plastikës, ujit të pijshëm dhe higjenës.
Water Boutique ndjehet me të vërtet i privilegjuar që sjell në shqipëri cilësine e Sistemeve BWT të certifikuara DVGW. Certifikata e Cilësisë DVGW tregon që Sistemet BWT përputhen me rregulloret e zbatueshme të sigurisë për të gjitha vendet anëtare të BE-së, duke vërtetuar që ato kanë karakteristika cilësore të cilat tejkalojnë kërkesat maksimale të sigurisë. Megjithatë marrja e certifikatës DVGW nuk e përfundon procesin. Sistemet BWT i nënshtrohen auditimeve të rregullta, ciklike të cilësisë, të cilat kontrollojnë cilësinë e provuar. Duke krijuar rregulloret teknike për sigurinë dhe besueshmërinë e furnizimit me gaz dhe ujë DVGW është lider ne krijimin e të ardhmes të industrisë gjermane dhe evropiane të furnizimit me energji dhe ujë. Partneri i Water Boutique ne shqipëri BWT është pjesë e kësaj.

1%

Elementi H2O

Vetëm pak më pak se 1% e rezervave globale të ujit mund të përdoren drejtpërdrejt për ujë të pijshëm. Aty ku nevojitet ujë i pijshëm, ne fokusojmë përpjekjet tona në trajtimin e burimeve ujore të mbetura në cilësinë dhe sasinë e kërkuar.

1.38 miliardë kilometra kub depozita ujore

98,28% e ujit të aksesueshëm në botë është i disponueshëm në formë të lëngshme, por vetëm një përqindje shumë e vogël (0,78%) mund të përdoret për ujë të pijshëm.

Klientët Tanë