Shop

Woda-Pure S-UF

255 

Prodhim i BWT – Best Water Technology Gjermani

Fishek i vetëm  filtri per eleminimin e baktereve dhe mbrojtje  ideale nga mikroorganizmat si dhe për higjienë më të mirë përmes membranës ultra filtruese me fibër te thurrur.

Para-trajtim dhe filtrimi i grimcave Cilësi e shkëlqyer e filtrimit.

Kapaciteti S-UF  – 12,000 l