BWT WATER BOUTIQUE RUN

Dita Botërore e Ujit festohet çdo vit më 22 Mars për të theksuar rëndësinë e ujërave të ëmbla dhe për të nxitur një kuptim më të madh të krizës globale të ujit. Këtë vit ne po nisim një iniciativë emocionuese në Ditën Botërore të Ujit.

Ne duam të rrisim ndërgjegjësimin për vështirësitë me të cilat përballen shumë njerëz në mbarë botën për të hyrë në ujë të pijshëm të pastër dhe të mbledhim fonde për të ndërtuar puse uji për ata që kanë nevojë për të.

RUAJE DATËN

Bëhuni pjesë e Sfidës sonë RUN nga data 13 maj deri më 26 maj dhe vendosni një shenjë të dukshme rozë të mbështetjes!

SA LARG MUND TË SHKOSH PËR UJË?

DETAJET E NGJARJES

 

 

Kur?

19 Maj!

 

 

Ku?

Liqeni i Tiranës!

 

 

Sa kushton?

Tarifa e hyrjes është FALAS!

 

 

Çfarë marrin pjesëmarrësit?

Ju do të merrni një kupon të dyqanit online. Me këtë kupon mund të porosisni paraprakisht një shishe të edicionit special të Ditës Botërore të Ujit BWT*.
Ju lutemi vini re se shishet do të dorëzohen në ditët e para të majit.

 

*Kuponi nuk përfshin personalizimin

REGJISTROHU

Jeni të motivuar tashmë të vraponi për një qëllim të mirë? Nxitoni të regjistroheni dhe zgjidhni shishën tuaj të preferuar të edicionit special!