Shop

BWT BEWAMATE 25 A Gb

1995 

Prodhim i BWT – Best Water Technology Gjermani

I certifikuar DVGW

Garancia 5 vite

Zbutësi i ujit Bewamat  trajton në mënyrë perfekte ujin që përdor familja duke eleminuar problemet e gëlqeres dhe smërcit. Dizajni kompakt i këtij zbutesi na mundëson instalimin e tij edhe në hapësira të vogla.

Karakteristikat teknike dhe specifika të veçanta Bewamat 25 Bewamat 75

  • I aftë për të operuar në kushte të presionit të ulët (> 1,5 bar)
  • Dizajn kompakt
  • Rigjenerimi bëhet në varësi te kapacitetit të ujit duke ulur kostot e mirëmbajtjes në
Description

DN                                                                                    20 ( 3/4˝)

Kapiciteti maksimal i prodhimit                              1.4m³/h – 3  m³/h;

Volum:                                                                                25 l – 75 l

Përmasat:                                                                     640/390/ 560 mm – 338/338/1556 mm

Kosumimi i kripës për rigjenerim                             1.2 kg –  3.5  kg k