Shop

BWT Pastrues robotik pishine Magnum

8740 

-Pastrues pishinash me efikasitet të lartë për Hotele dhe Pishina puklike

– Pastron dyshemenë  dhe muret anësore të pishinës nga myshqet, algat e njollat e smercit .

– I përshtatshëm për cdo formë pishine dhe veshje të saj

-3 cikle pastrimi

-Me levizje pastruese thithese ne dy drejtime

– Koha e pastrimit 3-5 orë

–  Garanci 2 vite

SKU: PRP11 Category:
Description
Të dhëna teknike 
Madhësia e pishines< 300 m2 – 25m gjatësi
Lloj i furcavePVA dhe furca vibruese
FiltratDy filtra 4 D cartridge
Madhësi e poreve të filtirit2 Micron
Gjatësia e Kabullit36 m
Energjia230 V
 Algoritmi SoftwerAquaSmart
Kapaciteti filtrues i ujit 19 m3\h
Pesha 12.8 kg