Shop

PH electronic meter

130 

I fortë me sensorin e pinit inox dhe strehën e papërshkueshme nga uji IP67, ky testues i kripës jep me siguri, edhe në kushte të vështira në terren. Ideale për matjet bazë të kripësisë në akuakulturë, llixha, pishina, punë të thjeshta laboratorike dhe aplikime të tjera të ujit/ujrave të zeza.

SKU: PRP09 Category: