Shop

Elektrolize BWT per pishine

Gjenerator i klorit të kripës me aftësinë për të kontrolluar pajisjet e pishinës

  • Me një gamë të gjerë nivelesh prodhimi te klorit 16-40g/h, për të mbuluar nevojat e të gjitha llojeve te pishinave
  • Qelizë transparente për të monitoruar vizualisht prodhimin
  • Kontrolli i pompës së filtrimit me skanim  nenujor
  • Nuk ka nevojë për një transformator shtesë për dritat

LED nënujore deri në 50W, furnizohet direkt nga kutia e kontrollit

  • I pajisur me sistem alarmi per renie te nivelit te kripes ose klorit.
  • I pajisur me funksion vetpastrues dhe vetdesinfektues te pajisjes

dhe qelizave te veta.

2 vite Garanci

SKU: PRP11-1-1 Category:
Description
Prodhim 22gr/h
Konsum kripe3-1.7gr/l
Kapacitet pishine100-180m3 254x298x133
Dimensionet e kutise se kontrollit 254x298x133

 

ProduktiNjeisaSasiaCmimi/njesi
Elektroloze pishinecope13’800€