Shop

Fshese Pishine

75 

Shufra teleskopike alumini,  e ndare ne 3 pjese

Zgjerim praktik për pastrimin e thjesht të pishinës tuaj!

Një shufer  teleskopike e bën shumë më të lehtë pastrimin e pishinës. Falë aluminit të cilësisë së lartë dhe të fortë, është shoqëruesi ideal gjatë sezonit të pishinave.

Ai është i përshtatshëm për të gjitha rrjetat e poshtme, rrjetat e gjetheve, furçat dhe fshesat me korrent që përputhen me standardet. Gjatësia individuale e rregullueshme e shtyllës së pishinës është veçanërisht praktike – gjatësia mund të rregullohet vazhdimisht dhe të zgjatet midis 1,20 m dhe 3,60 m.

 

  • E bere  nga alumini i cilësisë së lartë, në ngjyrë blu
  • Rregullim i gjatësisë pa shkallë midis 1,20 m dhe 3,60 m
  • Zgjatje e përshtatshme për rrjetat e uljes, furçat ose gotat e thithjes

Furce e jashtme fleksibel, ben te mundur elminimin e reres, zhavorit dhe mbeturiat e tjera nga fundi I pishines  tuaj. Gjatesia 10 cm.

SKU: PRP11-1 Category: