Shop

BWT Pastrues robotik pishine P600

2600 

Prodhim i BWT – Best Water Technology Gjermani

 

Robot për pastrimit e ujit të pishinës . Automatik dhe i  lehtë në programim, kjo aparaturë arrin të pastrojë siperfaqet vertikale dhe horizontale te pishinës. I përshtatshëm për cdo lloj pishine dhe në përmasa të ndryshme.

Falë teknologjisë dhe aplikacionit MOBILE , ju tashmë mund ta kontrolloni më lehtë këtë robot për pastrimin e pishinës tuaj !

SKU: PRP14 Category: