Shop

BWT Peshqir

98 

Rehati maksimale falë pëlhurës së butë dhe të trashë
Përmasat 100 x 180 cm
Material natyral pa poliestër
Logo e qëndisur BWT
Shumë absorbues

SKU: AKS03 Category: