Shop

Pompë për Sisteme RO

150 

Pompë per filtra uji  RO

Sistemet e plota të Pompës RO – transformator, me sensorë të presionit të ulët dhe të lartë.
Montuar në Sistemet Reverse Osmosis kur presioni i furnizimit me ujë është shumë i ulët (nën 2.8 bar).