Shop

BWT Mates Uji per Pishina

500 

Monitoron cilësinë e ujit te pishines 24 orë në ditë. Mat vlerën e pH, temperaturën, përçueshmërinë dhe potencialin redoks në kohë reale në pishinë. Gjithashtu produkti shoqërohet dhe me një aplikacion te cilin ju e shkarkoni në telefonin tuaj, gjë e cila ju mundëson monitorim të vazhduar edhe kur ju nuk ndodheni në shtëpi apo ne biznesin tuaj.

SKU: AKS07-1 Category:
Description

Analiza e cilësisë së ujit të pishinës në kohë reale
Rekomandim individual i dozimit për cilësi perfekte të ujit
Rekomandimet e mirëmbajtjes duke marrë parasysh temperaturën e ujit dhe situatën e motit
Kapaciteti i fortë i baterisë – rikarikoni vetëm një herë në sezon
WIFI si dhe përmes Bluetooth-it të përputhshëm
E përputhshme me iOS dhe Android