Shop

Çelës për ndërrimin e fishekëve

Prodhimi BE

Çelësi përdoret kur zëvendësoni fishekët e filtrimit . Tërhiqeni dhe rrotullojeni fortë për të hequr enën  në të cilat janë instaluar fishekët. Çelësat janë bërë prej plastike të qëndrueshme.