Shop

Termus BWT

50 

Prodhim i BWT – Best Water Technology Gjermani

Falë termusit  BWT, pirja e mjaftueshme e ujit gjatë aktiviteteve sportive dhe në lëvizje bëhet një kënaqësi e vërtetë.Termusi është i prodhuar me inox dhe  i dizenjuar në mënyrë estetike duke e mbajtur ujin e freksët ose te ngrohte  për 24  orë.  Praktik dhe i duhur për tu patur me vete në cdo vend që vizitoni

Kapaciteti – 500ml

 

BPA Free