Shop

Kanë Uji 1.2 L BWT

36 

  • KARAFE XHAMI E KUALITETIT TË LARTË: Karafe qelqi kristali me cilësi të lartë, e fryrë nga goja 1,2 l me kapak lëkundëse prej çeliku inox
  • IDENTIFIKIM I LEHTË: 2 unaza silikoni në ngjyrë rozë dhe të bardhë për të identifikuar nëse karafina është e mbushur me ujë të gazuar apo të gazuar
  • DIZAJN I PËRSHTATSHËM: Për ftohje, karafi mund të vendoset në një ndarje pijesh të një frigoriferi standard
SKU: PKU03 Category: