Shop

Kanë Uji 0.75 L BWT – 6 Copë

150 

  • SHISHE QELME E CILËSISË TË LARTË: Shishe qelqi me cilësi të lartë (750 ml) me kapak elegante me vidë.
  • DIZAJN I PËRSHTATSHËM: Për ftohje, shishja mund të vendoset në ndarjen e pijeve të një frigoriferi standard.
  • IDENTIFIKIM I LEHTË: Etiketat AQA me ngjyrë të bardhë (të gazuar) dhe rozë (ende) për të identifikuar ujin e gazuar dhe të qetë.
SKU: PKU04 Category: