Shop

BWT Termus Uji Për Fëmijë 375 ml

11 

DIZAJNI: Në një dizajn tërheqës peshku
ERGONOMIKE: Shishja ergonomike 375 ml përshtatet mirë në duart e fëmijëve
PROVË: Kapak 2-fazor për pije të rehatshme, pastrim dhe mbushje të lehtë
PA BPA DHE TË SIGURT NGA NDODHJA: Pa plastifikues të bërë nga TRITAN™ pa ndotës

SKU: AKS02 Category: