Shop

BWT Termus Uji BIO

11 

Informacioni i produktit “BWT shishe pijesh sportive BIO”
Pirja e mjaftueshme gjatë aktiviteteve sportive ose në lëvizje është një kënaqësi me shishen e pijeve BWT Sport.

Rekomandohet pastrimi me dorë pasi detergjentët dhe shpëlarësit reduktojnë jetëgjatësinë e materialit.

SKU: AKS07 Category: