Shop

KALKLOSER P

10 

Reagent i thatë për heqjen efektive të gëlqeres.

Reagenti BWT Kalkloser P është projektuar për të hequr depozitat e gëlqeres nga pllakaT, shkëmbyesit e nxehtësisë me guaskë dhe tuba dhe spirale, kaldaja, akumulatorët e ujit të nxehtë, kaldaja dhe tubacionet, osmoza e kundërt dhe impiantet e dezinfektimit ultravjollcë.

Përdoret në instalimet prej alumini, silumini, bakri, bronzi, plumbi, materialet e galvanizuara dhe të kallajuara, çelik inox, krom, nikel, gize, lidhje hekuri të paliguruar dhe me lidhje të ulët, si dhe për pastrimin e membranave të osmozës së kundërt polisulfonike.
Veçoritë:
Heqje efikase e gurëve të gëlqeres.
Substanca miqësore me mjedisin – prandaj mund të përdoret për larjen e pajisjeve për qëllime ushqimore.
Përdorimi i instalimeve të bëra nga materiale të ndryshme.
Forma pluhur – siguron lehtësi transporti dhe ruajtjeje në paketimin origjinal.
Prodhuar në Evropë.
Mos e përdorni në smalt rezistent ndaj acidit dhe polistiren.

SKU: PRP15 Category:
Description

Specifikimet:

1 kg reagent tret 0,48 kg depozitime
Paketimi 5 x 1 kg (pluhur)
pH 1-1,5 (5% tretës)