Shop

Rezine DOWEX 25 L

125 

Prodhim i BE

 

Substancë  apo përzjerje  e parrezikshme sipas Udhëzimeve dhe Rregulloreve të CE. Shërben për shkëmbimin e joneve në zbutësit e ujit.

Category: