Shop

Kit per matjen e klorit ne uje

10 

Kit per matjen e klorit ne uje

– Perbehet nga 1 shishe dhe 1 cilinder I shkallezuar

– Kit I thjeshte I cili mat nivelin e klorit ne uje ne moment

– Meret lehtesisht me vete

Category: