Shop

BWT AquaPlus PH 5 kg

24 

AQUAPLUS: korrigjim pH
AQUAPLUS është një produkt i pajtueshëm me të gjitha produktet e trajtimit. Rrit dhe stabilizon pH-në e pishinës tuaj kur është nën 7.2.

Duke rregulluar saktë pH, ju shmangni:

Reduktimi i efektivitetit të produkteve të pastrimit
Shfaqja e aromave të këqija
Lulëzimi i algave
Një ndjenjë e pakëndshme gjatë notit
Dëmtimi i pajisjeve tuaja

SKU: PRP04 Category: