Shop

Kripe BWT 25KG

20 

 

Prodhim i BWT – Best Water Technology Gjermani

Kripë e presuar në tableta  që shërben për cdo zbutës uji . E prodhuar sipas standartit EN 973. Performancë e lartë dhe  optimale kur ruhet në një vend të thatë.

Përmbajtja e klorurit të natriumit 99.6%. E padenatyruar

Paketimi 25 kg

Category: