Shop

Sistem dozimi SEKO 200

950 

Sistem dozimi SEKO 200

– Sistem dozimi klori I pajisur me pompe dozuese dhe me depozite per kimikate

– Pompa dozon ne menyre atuomatike

-Linja SEKO e pompave matese kimike eshte projektuar per rezistence maksimale kimike dhe performance te larte.

– E pajisur me sensor niveli ne depozite

– E pajisur me watermeter

Category:
Description

Te dhena teknike:

Koka PVDF
TrupiPVDF
Lidhje water meter1”
Presioni8-10 bar
Prurje3-5 l/h
Pershtatja e injektimit½”

 

Specifikimet teknike depozita
Kapaciteti100 l