Shop

BWT AQA Dial Softlife

1300 1950 

Prodhim i BWT – Best Water Technology Gjermani

Garancia 5 vite

Zbutësi i ujit Aqadial trajton në mënyrë perfekte ujin që përdor familja duke eleminuar problemet e gëlqeres dhe smërcit. Dizajni kompakt i këtij zbutesi na mundëson instalimin e tij edhe në hapësira të vogla.

Karakteristikat teknike dhe specifika të veçanta Dail 10 : Dial 15 : Dial 25

  • I aftë për të operuar në kushte të presionit të ulët (> 1,5 bar)
  • Dizajn kompakt
  • Rigjenerimi bëhet në varësi te kapacitetit të ujit duke ulur kostot e mirëmbajtjes në vit.
10
15
25
Clear
SKU: N/A Category: Tag:
Description

DN                                                                                           20 ( 3/4˝)

Kapiciteti maksimal i prodhimit                             1.44 m³/h ; 1.56 m³/h; 1.68 m³/h

Përmasat:                                              270 x 480 x 532 mm , 270 x 480 x 602 mm    , 270/480/804mm

Kosumimi i kripës për rigjenerim                                                1.5 kg   ,2 kg   , 3kg

Additional Information
Size

10, 15, 25