Shop

Aqua MIX ION 50

1500 

Zbutës uji europian  – Prodhim i BE

Garancia 2 vite

 

Aqua mix është zbutës uji unik që cilësohet nga produktet me karakteristikat me të larta të performancës në trajtimin e ujit.  Zbutësi i ujit Aqua Mix Ion 50 eshte i dizajnuar për ujërat e puseve që zakonisht janë të paqëndrueshëm.  Ky zbutës uji falë kombinimit  te mbushjes se brendëshme jo vetëm që eleminon smërcin dhe gëlqeren  por dhe elemente të tjerë të dëmshëm si:

Hekur, Mangan, Bakër, Kadium, Monoksid Karboni, Nikel, Mërkur, Plumbi, Zink.

– sulfur hidrogjeni, amonit, elemente radioaktiv, produkte të naftës.

Description
  • Kapaciteti maximal i prodhimit                                0 m3 / orë
  • Permasat                  270 x 1250 mm
  • vëllimi i ujit për rigjenerim   50 l