Shop

Eris XL

1700 

Zbutës uji europian

Runxin Valve

Garancia 2 vite

 Zbutës uji me njësi kompakte krijuar për të përmirësuar në mënyrë efektive cilësinë e ujit duke shmangur dëmtimet e paisjeve që funksionojnë me ujë. Gjithashtu ju do te kurseni detergjentët dhe energjinë elektrike.

Të gjithë zbutësit e ujit Eris funksionojnë me valvula automatike

Out of stock

Description

Specifikime teknike

  1. Presioni operues:            2- 6Bar
  2. Prodhimi maksimal         1.0 m³/h
  3. Volumi rezinës:                                25 l
  4. Konsumi  i kripës

për rigjenerim:                 3.0 kg

  1. Përmasat                            390* 570 * 1135mm