Shop

Zbutës uji BD 90

2200 

Zbutës uji europian

Runxin Valve

Garancia 2 vite

Zbutës uji BD janë krijuar për të përmirësuar në mënyrë efektive cilësinë e ujit duke shmangur dëmtimet e paisjeve që funksionojnë me ujë. Gjithashtu ju do te kurseni detergjentët dhe energjinë elektrike.

Të gjithë zbutësit e ujit BD funksionojnë me valvula automatike

Description

Specifikimet teknike:

230 V / 50 Hz

Volum: 90 litra rezinë

Përmasat:           365/365/1844

Kapaciteti maksimal i prodhimit  3.6 m3/h

Konsumi i Kripës për rigjenerim      17.9  kg