Shop

AQA Perla Profesional

Prodhim i BWT – Best Water Technology Gjermani

 

AQA Perla Professional   është i përshtatshëm për zbutjen e ujit , për mbrojtjen e tubave të ujit dhe pajisjeve të tjera hidrosanitare nga smërci dhe gëlqerja .

AQA Perla Perla Professional  është një zbutës i ujit Duplex duke siguruar 24 orë në 7 ditë të javës ujë të trajtuar . Sistemi operon me kolona që ndryshojnë përherë në intervale të shkurtra kohore.

I Certifikuar – DVGW

Garancia 5 vite

 

Perfshin : Zbutes uji AqaPerla, Lidhjet 32/32 , Matës fortësie uji , Multiblock X -Bypass

Description

Te dhena teknike:

Presioni nominal 10bar

230V/50-60 Hz

Gjerësia nominale e lidhjes: 32(1 1/4″) DN

Kapaciteti max i prodhimit EN 14743 : 3.5m³/h

Përmasat: 1310/740/670mm