Shop

BWT AQA Perla

5128 

Zbutes uji Gjerman!

Prodhuar nga BWT -Best Water Technology .

 

AQA Perla  është i përshtatshëm për zbutjen e ujit , për mbrojtjen e tubave të ujit dhe pajisjeve të tjera hidrosanitare nga smërci dhe gëlqerja .

AQA Perla është një zbutës i ujit Duplex duke siguruar 24 orë në 7 ditë të javës ujë të trajtuar . Sistemi operon me kolona që ndryshojnë përherë në intervale të shkurtra kohore.

Certifikuar nga DVGW Gjermani

German Design Award 2018

IF Design Award 2018

Garancia 5 vite

 

 

Me anë të aplikacionit Mobile , ju do mund të kontrolloni trajtimin e ujit tuaj në kohë reale .

Zbutes uji AQA STOP – Alarm funksionon me sistem operativ inteligjent.

Në Ekranin me prekje mund të kontrollohen shumë lehtë kapaciteti i ujit të trajtuar, mund të rregjistrohen numrat e telefonit të teknikut apo dhe lidhje me USB për të transferuar të dhënat.

 

Perfshin : Zbutes uji AqaPerla, Lidhjet 32/32 , Matës fortësie uji , Multiblock X -Bypass, AQA Stop-Alarm

Description

Specifikimet teknike:

230 V / 50 Hz

Kapaciteti maksimal i prodhimit  në m³ në përputhje me EN 14743: 3.2 m³

Përmasat:  394 x 797 x 505 mm

Konsumi i Kripës për m³     0.48 kg