Shop

Zbutës uji BD 30

Zbutës uji europian

Runxin Valve

Garancia 2 vite

Zbutës uji BD janë krijuar për të përmirësuar në mënyrë efektive cilësinë e ujit duke shmangur dëmtimet e paisjeve që funksionojnë me ujë. Gjithashtu ju do te kurseni detergjentët dhe energjinë elektrike.

Të gjithë zbutësit e ujit BD funksionojnë me valvula automatike

Description

Specifikimet teknike:

230 V / 50 Hz

Volum: 30 litra rezinë

Përmasat:           264/264/1296 mm

Kapaciteti maksimal i prodhimit  1,5 m3/h

Konsumi i Kripës për rigjenerim      5.9 kg