Shop

Zbutës për eleminimin e hekurit

1500 

Rritja e përqendrimit të hekurit dhe manganit në ujë, shkakton bllokim te  tubave dhe mund të çojë në formimin e njollave të dukshme në pajisjet sanitare Hekuri ndikon  në shijen, erën dhe turbullimin e ujit. Zbutesit per eleminimin e hekurit jane te mbushur me katalik qe quhen birm,i cili largon hekurin dhe magnezin. Birm nuk është përdorur gjatë procesit të trajtimit të ujit dhe ndotësit janë hequr gjatë shpëlarjes. Keshtu qe perpara se uji të kaloj procesin e trajtimit, ky shtrat katalitik duhet të aktivizohet siç duhet. Procesi i rigjenerimit nuk kërkon ndonjë kimikat, pasi shtrati është pastruar automatikisht gjatë shpëlarjes.

Description

Specifika teknike:

  • lidhje – 1″
  • presioni i punes 1,8 – 6 bar
  • max. i temperatures se ujit. 38 ºC
  • furnizimi me energji 230 V/50Hz
  • tensioni 12V/50 Hz
  • konsumi i energjise 3 W

Birm është një emër marke i Clack Corp. Këto filtra të hekurit përdorin një lloj filtri transmetues të grimcuar të quajtur “Birm”. Është prodhuar nga një lloj mineral i shtresës natyrale të veshur me oksid mangani.