Shop

BWT BEWAMATE 75 A

3200 

Rigjenerim inteligjent i varur nga sasia e ujit.

Njësia per,ban një pajisje që dezinfekton rezinën e shkëmbimit të joneve gjatë rigjenerimit. Valvulat pa kthim mbrojnë të gjitha lidhjet e ujit në anën e hyrjes së njësisë. Sistemi përputhet me të gjitha standartet përkatëse kombëtare dhe ndërkombëtare.

Description

Model

Bewamat 75A

Lidhja

1 ¼”

Kapaciteti Nominal

75 m3 x °d

Kapaciteti i trajtimit të ujit

1.8 m3/h

Presioni Operues

2-8 bar

Përmasat (H x W x D)

1090 x 390 x 560 mm