Shop

Zbutës uji BD 130

3750 

Zbutës uji europian

Runxin Valve

Garancia 2 vite

Zbutës uji BD janë krijuar për të përmirësuar në mënyrë efektive cilësinë e ujit duke shmangur dëmtimet e paisjeve që funksionojnë me ujë. Gjithashtu ju do te kurseni detergjentët dhe energjinë elektrike.

Të gjithë zbutësit e ujit BD funksionojnë me valvula automatike

Description

Specifikimet teknike:

230 V / 50 Hz

Volum: 130 litra rezinë

Përmasat:           416/416/1844

Kapaciteti maksimal i prodhimit  4.8 m3/h

Konsumi i Kripës për rigjenerim      23.8  kg