Shop

BWT NEUTRA P

12 

Përgatitje në formë pluhuri, e destinuar për neutralizimin e tretësirave të përdorura të preparateve , veçanërisht para se ato të derdhen në sistemin e ujërave të zeza, si dhe për rritjen e pH dhe neutralizimin e ujërave të zeza acide nga tretja dhe nga instalimet për shkripëzimin e plotë. ose shkripëzimi i pjesshëm me dekarbonizim

APLIKACION
NEUTRA P është një pluhur i bardhë, praktikisht i patretshëm në ujë – përdoret në formën e një suspensioni. Reagon me acidet kur neutralizohet. Një pako Neutra P (300 gram) mund të neutralizojë rreth 1 kg agjent pastrues Kalkloser P.
Në paketimin origjinal, preparati mund të ruhet

SKU: PRP15-1 Category:
Description

Specifikimet:

1 kg reagent tret 0,48 kg depozitime
Paketimi 5 x 1 kg (pluhur)
pH 1-1,5 (5% tretës)

 

Additional Information
Weight0,3 kg