Shop

-73%

Woda Pure

255 

Prodhim i BWT – Best Water Technology Gjermani

Filter unik që pasuron ujin me mineral magnezi dhe që lidhet direkt me rubinetin ose ekspresin e kafes.

  • Pasuron ujin me mineralin e magnezit, për çajin më të mirë dhe kafe plotësisht aromatike, duke siguruar mrekullinë e ujit të pijshëm për konsumin e përditshëm.

Eleminon:

  • Kalciumin( fortesinë) duke  parandaluar depozitimet e gëlqeres në makineritë me ujë të ftohtë/ngrohtë
  • Lëndët organike dhe substancat që janë përgjegjëse për shijen dhe erën pakëndëshme (P.sh. klor).

Kapaciteti deri në:

-Clear V  2,500 l

-Clear M 3,800 l

-Clear XL 6,100 l