Shop

Zbutës uji Eris S

750 

Zbutës uji europian

Runxin Valve

Garancia 2 vite

 

Zbutës uji me njësi kompakte krijuar për të përmirësuar në mënyrë efektive cilësinë e ujit duke shmangur dëmtimet e paisjeve që funksionojnë me ujë. Gjithashtu ju do te kurseni detergjentët dhe energjinë elektrike.

Të gjithë zbutësit e ujit Eris funksionojnë me valvula automatike

SKU: ZBT09 Category: Tag:
Description

Specifikime teknike

  1. Presioni i operues:         2- 6Bar
  2. Prodhimi maksimal         0.6 m³/h
  3. Volumi rezinës:                                8 l
  4. Konsumi  i kripës

për rigjenerim:                 0.96 kg

  1. Përmasat                            440 * 230 * 625 mm