Shop

Nero XL

1700 

Zbutës uji europian

Runxin Valve

Zbutës uji me njësi kompakte krijuar për të përmirësuar në mënyrë efektive cilësinë e ujit duke shmangur dëmtimet e paisjeve që funksionojnë me ujë. Gjithashtu ju do te kurseni detergjentët dhe energjinë elektrike.

Të gjithë zbutësit e ujit Nero funksionojnë me valvula automatike

Out of stock

Description

Prodhim i BE

Specifikime teknike

  1. Presioni i operues: 2-6Bar
  2. Prodhimi maksimal 1.5 m³/h
  3. Volumi rezinës: 25L
  4. Konsumi i kripë per rigjenerim: 2.8 kg
  5. Përmasat (H*W*D): 1050 * 355 * 520mm