Shop

Zbutës uji WESTA XL

1750,0 

Zbutës Westa XL:
Zbutësi eliminon fortësinë e ujit, pra kripërat e kalciumit dhe magnezit, të cilat depozitohen (veçanërisht nën ndikimin e temperaturës) në pajisjet shtëpiake dhe instalimet e ujit, duke rritur shkallën e prishjes së tyre dhe konsumin e energjisë.

SKU: ZBT10 Category: Tag: