20 Prill 2022 Projekti Bottle Free Zone zhvendoset ne ambientet e Water Boutique!

Hapat e pare ne mbrojtjen e mjedisit fillojne me njohjen e tij !
Si bie shiu ? 💙
.. Dite teresisht ndryshe sot , ku te vegjlit hoqen kompjuterat nga tavolinat e punes dhe e mbushen me ngjyra , imagjinate dhe dashuri !