Kane BWT me filtër uji për tavolinë

Kane BWT me filtër uji për tavolinë

Kane BWT me filtër uji për tavolinë

Shijoni ujin alkalin rubinetit nga filtri juaj

Kane BWT me filtër uji për tavolinë, e shndërron ujin e rubinetit tuaj në ujë të pijshëm alkalin.  Filtri që përmban kjo Kane uji BWT, përvecëse e kthen ujin e rubinetit tuaj të pijëshëm, rrit dhe vlerat e pH të ujit tuaj, duke ju ndihmuar edhe në balancimin e acideve dhe duke ju mbrojtur nga acidifikimi i tepërt.

Procesi i patentuar i filtrit Kane uji BWT redukton metalet e rënda si plumbi ose bakri dhe substancat që ndryshojnë erën ose shijen, si klori në ujë dhe në të njëjtën kohë, uji i filtruar bëhet ujë alkalin. Kjo do të thotë se vlera e pH në ujin tuaj është rritur.

Zakonet e këqija të të ngrënit dhe marrja e pamjaftueshme e lëngjeve nxisin acidifikimin e trupit dhe Kane uji BWT me filtër është zgjidhja ideale e ketij problem për ju dhe familjen tuaj.

Me fishekun e filtrit ujit  alkalin balancuar BWT, ju mbështesni ekuilibrin tuaj të brendshëm dhe një stil jetese të ndërgjegjshëm për ushqimin. Falë vlerës të rritur të pH të ujit > 8,5, Kane uji BWT me filtër kontribuon në ekuilibrimi e acid-bazë në organizmin tuaj. Uji i alkalin do ju ndihmojë të keni më shumë ekuilibër dhe stabilitet në të gjitha aspektet e jetës.

Kane BWT me filtër uji redukton klorin me 99%, metalet e rënda me 95%, substancat organike dhe ka  nje vlere pH > 8,5.  Cikli i filtrimit të ujit zgjat 5 minuta dhe fisheku i filtrimit ka një kapacitet prej 120 l.

Water Boutique – Ku ka ujë jemi ne……