Shop

Altyum

1695 

  • RO Altyum eshte paisja me e fundit dhe me moderne e osmozes se anasjellte
  • Rrjedhja e drejtperdrejt e ujit te paster
  • Kosto e ulet e mirmbajtjes
  • Kohezgjatja e filtrave dhe e membanes
  • Ekran iteligjent me prekje
  • Redukton substanca te tilla si mikroorganizmat, metalet e renda dhe pesticidet deri ne 100 %

 

Description
MODEL                                         Altyum
Dimesion D*W*H355 x 150 x 350 mm
Fazat e filtrimit 2
Max kapaciteti te ujit te trajtuar 
Llojet e fishekëveSediment + carbon block

Membrane RO

Presioni operues4-1 bar
Temperatura e ujit38° C – 5° C
Maksimumi I kriperave minerale1500 ppm (mg/l)
Nderrimi I fishekeveParafiltri cdo 1 vit
Membrana 600 GPD cdo 3 vite.
Kerkesa per energji95 V/24 V x 5 A
Pesha ( perfshire aksesoret)12 kg
Shkalla e rikuperimit te ujit Deri ne 60 %