Shop

Sistemi i ujit pijshëm RO 6

850 

Fitaqua

Prodhim i BE

I certifikuar BPA Free

Garancia 2 vite

Filtri siguron ujë të pijshem të shëndetshëm  për ju dhe familjen tuaj.  Instalimi i sistemit bëhet në kuzhinë, poshtë lavamanit. Fishekët janë të vendosur në trupa me mbyllje të dyfishtë  falë të cilave filtri ofron mbrojtjen më të mirë të mundshme nga rrjedhjet e padëshiruara të ujit.

Certifikuar nga Instituti i Higjenës PZH.

 

Sistemi përfshin: cezëm,depozitë, pompëdhe lidhjet e nevojshme.

Description

Te dhenat teknike

Fazat e Filtrimit 6 faza

Presioni operues             2.8-6 bar

Temperatura e ujit          max 30*/40*C

Kapaciteti                           120 L/Ditë

Përmasat D*W*H            15 x 36 x 43,5 CM