Shop

Sistem per ujin e pijshem: KRAUSEN RO

850 

Prodhim i BE

Filtër uji që  siguron ujë të pijshem të shëndetshëm  për ju dhe familjen tuaj.  Instalimi i këtij filtri uji  bëhet në kuzhinë, poshtë lavamanit.Uji kalon ne 5 faza filtrimi dhe ka pompën e instaluar në trup, monitor për të kontrolluar funksionit të sistemit, rubinet dhe depozitë.

Description

Garancia 1 vit

Të dhënat tekinike

Presioni nominal                                     2.8 – 6 bar

Ndërrimi i fishekëve                                             3-6 muaj

Përmasat (W/L/H)                                  26 x 43 x 63 cm

Maksimumi i prodhimit në ditë         120 l