Shop

Filter uji RO DF-P

1500 

Prodhim i BWT – Best Water Technology Gjermani 

Filtri i ujit Pure Slim mundëson ujë të trajtuar të pijshëm për ju dhe familjen tuaj. Diznaj kompakt dhe instalohet  poshtë  lavamanit. Filtri funksionon me pompë elektrike me një hyrje dhe dy dalje. Fishekët janë të izoluar dhe falë kesaj filtri ofron mbrojtjen më të mirë të mundshme nga rrjedhjet e padëshiruara. Fishek për pasurimin me magnez. Filtri përfshin pjesët lidhëse,  cezëm, dhe depozitë.

Kapaciteti  maksimal i prodhimit –  800-1000 L ujë të trajtuar në ditë. (Sugjerohet për Bar – Restorante)

Garancia 2 vite

Description

Te dhënat teknike

Permasat d*w*h           340 x 167 x 470

Lidhja                           1/4

Max kapaciteti të ujit

të trajtuar                    1.35 L/MIN

Presioni operues           3-10 bar

Temperatura e ujit        30*/40*C

Kërkesa për energji       110 V/220 V