Shop

Sistemi i ujit pijshem: Krausen reverse osmois 75 LCD mini

450 

  • Filter kompakt për filtrimin e ujit pijshem.
  • Sistemi është i pajisur me një kompjuter me një ekran LCD, i cili kontrollon të gjitha proceset e punës dhe informon për mënyrat e funksionimit, temperaturën dhe cilësinë e ujit, shkallën e ndotjes.
  • I paijsur me pompë të rritjes së presionit në sistem.
  • Sistemi i osmozës përbëhet nga 5 faza filtrimi.  Fishek paraprak pastrimi mekanik i projektuar për të hequr grimcat mekanike dhe pezullimet me një diametër prej rreth 5-15 mikronë. Fisheku që përmban karbon të grimcuar të aktivizuar largon klorin, substancat organike, gazrat dhe aromat, përmirëson shijen dhe ngjyrën.
  • Jeta e shërbimit të këtyre fishekëve është 3-6 muaj.
  • Mirembajtja ne koston 70 euro
Description
Specifikat teknikeKRAUSEN REVERSE OSMOIS
Fazat e filtrimit5
Max I prodhimit te ujit (l/dite) 120 l/dite
Presioni I ujit2.8 – 6 bar
Kerkesa per energji 110 V/220 V